Poziv za sudjelovanje

Zadovoljstvo nam je uputiti Vam poziv za sudjelovanje na 2. međunarodnoj znanstveno-stručnoj konferenciji za razvoj ruralnog turizma RRT 2021, pod nazivom „Održivi i odgovorni razvoj ruralnog područja“ koja će se održati 25. studenog 2021. god. u Sisačko-moslavačkoj županiji, Hrvatska. Konferencija se planira održati uživo i/ili online, ovisno epidemiološkoj situaciji.

Cilj konferencije RRT 2021 je okupljanje predstavnika gospodarstva, lokalnih i državnih institucija zajedno s predstavnicima akademske zajednice i rad na pronalaženju praktičnih rješenja za nastavak razvoja ruralnog područja Hrvatske i susjednih zemalja, s time da je ove godine glavni fokus na razvoju Sisačko-moslavačke županije koja je pretrpjela velike štete uzrokovane razornim potresom iz 2020. godine, te važnosti edukacije djelatnika za razvoj ruralnog turizma na navedenom području.

 

VIMAL AKADEMIJA ZA RAZVOJ LJUDSKIH POTENCIJALA kao jedan od glavnih organizatora Konferencije RRT odlučila je pokrenuti poseban projekt pod nazivom

Zajedno za razvoj edukacije u ruralnom turizmu

s namjerom prikupljanja financijskih donacija za stipendiranje diplomskih studija više studenata iz potresom pogođene Sisačko-moslavačke županije na studijima poljoprivrede, turizma i ekonomije, kao i za nabavu transportnog vozila za potrebe održavanja terenske i praktične nastave.

Sudjelovanjem u navedenom projektu osim direktne pomoći studentima postajete i službeni Partner Konferencije RRT 2021, uz objavu Vaših informacija na web stranicama Konferencije i organizatora, a Vaše partnerstvo se navodi i u svim promotivnim materijalima Konferencije kao i u službenom Biltenu konferencije, uz brojne dodatne pogodnosti. Za više detalja o mogućnostima sudjelovanja obratite nam se na e-mail vimalakademija@gmail.com